Mountainbiken

Friends Events organiseert clinics in een van de mooiste mountainbike gebieden van Nederland. Het strand, de uitgestrekte duinen en bossen zijn de perfecte omgeving voor een middag spectaculair mountainbiken. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beleef je een uitdagende en sportieve middag in de mooie natuur.


evenementen op maat

 


boogschieten clinic

Boogschieten

Iedereen zou wel zo goed willen kunnen schieten als Robin Hood. Dit is je kans om het waar te maken. Na een zorgvuldige uitleg is het aan jullie om te laten zien of er een Robin Hood in je schuilt. We gaan te werk met veel variaties tijdens het schieten, zodat het lekker afwisselend blijft en je iedereen kan laten zien wat je in huis hebt.

 

Zandsculpturen bouwen

Wie durft het aan om in teamverband een prachtig zandsculptuur te maken tijdens uw bedrijfsuitje? Er word eerst een ontwerp en schets gemaakt. In principe is vrijwel elke vorm te maken. Belangrijk is dat er een goede stevige basis wordt gelegd voordat we de details gaan aanbrengen. Wie maakt het mooiste Zandsculptuur door samenwerking en creativiteit? U zult versteld staan hoe creatief u bent en hoeveel gelijkenis u zult zien met uw ontwerp.zandsculpturen

 


gpstochten-clinics-op-maat

Gps tochten

GPS tochten en spellen zijn een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s. Met behulp van een GPS ontvanger ga je op pad. Je kan kiezen voor een heerlijke ontspannen route of een route waarbij je opdrachten moet uitvoeren. Gezellig, ontspannen en eventueel competitief!

 

Schermen

Wie is de ware meester over zijn sabel?
Onze maitre (schermleraar) heet jullie welkom in de kenmerkende witte outfit, en brengt de gasten alle fijne kneepjes en technieken van het schermen bij. Een enerverende workshop vol concentratie, weerstand en beweging. Maar ook vol uitdaging, plezier en strategie! Dankzij de beschermende kleding en de professionele begeleiding is een schermclinic volstrekt veilig. Wie zal uiteindelijk zegevieren in de afsluitende degencompetitie der titanen? Let the games begin!schermen

 


discgolf

Disc golf

Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Dit is een ronde metalen mand op een standaard. Eigenlijk heeft het dus best wel iets weg van gewoon golf, Heerlijk ontspannend en super competitief!

 

Boksen

Bent u op zoek naar een leuke, sportieve en intensieve activiteit voor een groep mensen dan is het leuk om een boksclinic te organiseren. Jouw manier van boksen maakt duidelijk volgens welke patronen je voelt, denkt en handelt in samenwerking met anderen. Er wordt getraind op handschoenen en pads, tevens wordt deze clinic afgestemd op doelgroep.


boksen clinic

 


bootcamp

Bootcamp

Zijn jullie er klaar voor om te ervaren wat het is om fysiek afgebeuld te worden? Doorbreek de sleur van het alledaagse leven en ga als groep deze uitdaging aan. De clinic wordt verzorgd door een ex commando die precies weet hoe het is om als groep te opereren. Samenwerken en natuurlijk fysiek hard werken zullen centraal staan. Natuurlijk wordt er gekeken naar de doelgroep. Van jong tot oud, man of vrouw we gaan hard aan het werk!

Clinics

Friends Events is een dynamisch bedrijf dat allerlei sportieve clinics, sportkampen en evenementen op een creatieve en vooral professionele wijze organiseert en vormgeeft. Met behulp van organisatorisch talent, gemotiveerde en ervaren spelleiders, creëren wij professionaliteit en plezier in de leukste clinics. Wilt u is een keer wat anders? Dan zien u graag terug bij een van onze clinics!