Friends Events is uw organisator van evenementen en sportieve activiteiten door het hele land. Wij helpen u bij het organiseren van een succesvol uitje voor jong en oud, sportief of niet! Bij Friends Events heeft uw dag 100% kans van slagen. Wij zijn uitgegroeid zijn tot een succesvolle evenementenorganisatie.

Friends Events staat bekend als betrouwbaar, enthousiast en vernieuwend.

Bij Friends Events vindt u

evenement op maat✓ Personeelsuitjes en sportdagen

✓ Voor elke doelgroep

✓ Compleet verzorgd, incl. catering

✓ Op elke gewenste locatie

✓ Onbeperkt aantal personen

Met een bedrijfsuitje brengt u uw personeel dichter bij elkaar. U kunt bewerkstelligen dat uw medewerkers weer enthousiast zijn en ‘de neuzen’ weer dezelfde kant op staan.

Friends Events heeft veel bedrijfsuitjes georganiseerd voor bedrijven en sportdagen voor scholen. Door het hele land zijn wij actief en zijn in staat om de perfecte dag van begin tot eind te organiseren.

Friends Events heeft een jong en dynamisch team dat voor u klaar staat om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij kijken er naar uit om met u in contact te komen.

Met behulp van deze website willen wij u informeren over al onze mogelijkheden om van uw bedrijfsfeest, teambuildingsdag, sportdag of ander groepsuitje een waar succes te maken. Ons motto luidt: Samen kom je verder!

Bespreek uw mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Friends Events.