Raften

Onder begeleiding van een instructeur werk je intensief samen met de anderen in de boot om de stroming de baas te worden. Een geweldige ervaring vol humor, spanning en avontuur!

raften evenement op maat

 

volleybal evenement op maat

Volleybal

Een geweldige strandsport die voor iedereen toegankelijk is. We maken teams met de grootte die varieert tussen twee tot zes spelers die de bal over het net moeten spelen. Het is de kunst daarbij rekening te houden met het mulle zand en de wind. Gaan we voor een competitie of voor heerlijke ontspanning?

 

Zeskamp

Tijdens verschillende spectaculaire wedstrijden bestrijden de teams elkaar op diverse onderdelen. Door behendigheid, kracht, intelligentie en samenwerking zullen al snel de sterren van de organisatie uitblinken en eeuwige roem in de wacht slepen!

zeskamp-organiseren2

 

powerkiten teamuitje

Powerkiten

De vlieger. iedereen kent hem. Maar deze vliegers zorgen voor een totaal andere belevenis. U begint met mini-kites, om het besturen van de vlieger onder de knie te krijgen. De volgende stap is een opblaasbare matras van anderhalve vierkante meter. Onderga het spel met de vlieger in volledige concentratie.

Touwtrekken

Touwtrekken is een eeuwen oude ‘sport’. Iedereen noemt zich wel de sterkste en wat is er nou beter om dit te meten met een ouderwets potje touwtrekken?

touwtrekken-strand-evenement-op-maat

flagfootball

Flagfootball

Flagfootball is een non-contact versie van het American Football. Spelers van elke leeftijd en postuur kunnen genieten van het ‘pasen’, vangen en lopen dat voorkomt in een flagfootball wedstrijd.

Strandactiviteiten

Friends events organiseert bijzondere- en spraakmakende strandactiviteiten. De strandactitviteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Naast het puur beleven van de strandactiviteiten wordt er naar gestreefd daadwerkelijk de strandactiviteiten onder de knie te laten krijgen! Dit komt de beleving uiteraard ten goede.

Het is mogelijk om strandactiviteiten afzonderlijk te kiezen. Bijvoorbeeld het populaire powerkiten in een 1 of 2 uur durend programma. U kunt ook een programma samenstellen met meerdere strandactiviteiten. Wij kijken er naar uit om op het strand een onvergetelijke dag voor u te organiseren.