Slotgracht oversteek

Als team krijg je de opdracht om met 2 balken een ravijn over te steken. Elke balk is op zichzelf te kort om de afstand naar de overkant te overbruggen. Met 2 balken is die afstand wel te overbruggen. Samenwerken is de enigste optie om de overkant te behalen!


slotgracht

 

lopende-a-teambuilding-uitje

Lopende A

Op een creatieve manier een constructie bouwen die vervolgens in competitie element gaat testen.

 

Blindemans spellen

Er zijn een groot scala aan opdrachten die we geblindoekt kunnen gaan uitvoeren. Denk aan constructies bouwen, een parcours met hindernissen lopen of moeten er voorwerpen gevonden worden? Blind vertrouwen op je collega… Hoe gaat dit in de praktijk?

evenement op maat blindemans

 

katapult bouwen bedrijfsuitje

Katapult bouwen en schieten

De teams bouwen met palen en touwen een eigen katapult. Techniek en tactiek zullen de uiteindelijke schietafstand bepalen.

 

Duo soccer

Duo Soccer een hilarische variant op het wel bekende voetbal spel. Natuurlijk speel je gewoon voetbal in twee teams alleen krijg je van ons als tweetal een §broek aan waardoor je aan elkaar vast zit. Probeer dan nog maar eens de bal te raken. Probeer het duo soccer en kijk of jij nog steeds de nieuwe Messi bent.


duosoccer teamuitje organiseren


spinnenweb

Spinnenweb

Tussen 2 bomen of palen worden touwen gespannen in de vorm van een spinnenweb. Dit vormt de barrière om van punt A naar punt B te komen. Het doel: Iedereen aan de andere kant van het net te krijgen en elk gat mag maar 1 keer gebruikt worden. Hierdoor blijven er aan het eind alleen nog de “moeilijke” gaten over, waardoor u de ander zal moeten optillen om door het gat te komen. Een simpele, maar zeer effectieve teambuilding opdracht.

Vlotten bouwen en varen

Met behulp van planken, banden, touwen en goede knopen bouw je een zo goed mogelijk vlot. Vervolgens wordt het vlot getest door op het water een coompetitie te houden en kom je er achter of het stevig genoeg is om droog te blijven.

vlotten bouwen en varen teambuildingtangram bedrijfsuitje

Tangram

Het Chinese Tangram is een legpuzzel. De stukjes van het tangram zullen daarbij nooit in aantal toenemen, noch in vorm veranderen.

Het tangram bestaat uit zeven stukjes, de basisvormen. De bedoeling van het tangram is om uit de zeven vormen bepaalde figuren te leggen. Je moet hier als groep dus serieus gaan nadenken!>

Toren van Pizza

Zijn er mensen met een vaste hand? Of mensen sterk in hun handen? Dan is dit spel geknipt voor jullie! Aan elke hoek van een stalen plaat zit een touw vastgemaakt. Deze plaat wordt door 4 deelnemers, elk aan een touw ietsje van de grond gelicht. Op die plaat bouwt de rest van de groep een toren met houtblokken. Nu mag jij raden wat er gebeurt als iemand die het touw vast heeft, geen vaste hand heeft……toren van pizza teambuilding


reuzenmemory-teambuilding-evenement-organiseren

Reuzenmemory

Memory is een gezelschapsspel dat een beroep doet op het kortetermijngeheugen van de spelers. Het spel is nu alleen een vierkant van 3m bij 3m en de plaatjes 40 cm bij 40 cm. Kunnen jullie je tegenstander verslaan? Samenwerken, maar dan weer op een andere manier!

 

Bounceball

Bounceball is een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Het spel heeft veel weg van hockey maar er zitten wat haken en ogen aan. De sticks zijn lichter en zachter en onder aan de stick zit een gekke knots. Hetzelfde geld voor de bal. Een leuk spel dat laagdrempelig is en voor iedereen toegankelijk.

 paintball

Paintball

Speel outdoor Paintball bij Friends Events op een groot speelveld omgebouwd tot slagveld. Uitgerust met een overall, masker en paintball geweer ga je op missie in het grootste outdoor Paintballveld van de regio. Duik weg achter de vele objecten of verschuil je in een huisje!

Vind jij de perfecte beschuttingsplaats en schakel je de tegenstanders uit?! Speel Paintball en ontdek of jij wel écht zo stoer bent!

Bedrijfsuitje

Ben je als team op zoek naar een bedrijfsuitje? Friends Events is gespecialiseerd in teambuildingsactiviteiten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van indoor & outdoor activiteiten. Naast uitdagende activiteiten kunt u ook kiezen voor ontspanning. Voor ieder bedrijf een evenement op maat, u kunt uw bedrijfsuitje zelf samenstellen en vormgeven. Friends Events staat garant voor het organiseren van de meest unieke teambuilding dagen. Onze organisatie is persoonlijk en klantgericht.

Friends Events is betrokken bij alle facetten van de dag. Wij gaan ervoor zorgen dat uw bedrijfsuitje haarfijn aansluit op uw personeel. Ons team is proffesioneel en vakbekwaam en zorgt dat iedereen bij de teambuilding betrokken blijft. Uw team zal met vernieuwde energie terug gaan naar de werkvloer!