Sterrenslag

Gekke lachwekkende en sportieve onderdelen waar het functioneren als TEAM centraal staat. In teams ga je op verschillende onderdelen de strijd aan met collega’s of vrienden. Je leert elkaar gegarandeerd op een “andere manier” kennen.


sterrenslag organiseren

 highland games organiseren

Highland games

Voor degene die de oermens in zich willen loslaten! De teams krijgen een uitgebreide speluitleg en dan weten jullie wat je wachten staat. We vormen de teams en de strijd gaat beginnen!

De opdrachten die we tegen kunnen komen zijn: voorhamerslingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, een bielzenrace en kopspijkersspel. Onder luid gejuich (en heel veel gelach) van je medestrijders leggen jullie de beproevingen af. Aan het eind van het toernooi zal er toch maar 1 team met de titel naar huis gaan!

 

Survival dag

Ben jij in staat om onder primitieve omstandigheden je hoofd koel te houden? We zorgen voor een specifiek aan uw bedrijf gekoppeld thema. Voor elk thema organiseren wij een dag om niet te vergeten voor uw bedrijf.

survival dag organiseren
 

houvanholland

Ik hou van holland spelen

Deze spellen zijn bekend van tv! De camera’s ontbreken, maar de spellen zijn precies hetzelfde. Het kan dus zo maar is zijn dat je opeens in een letter verandert en dat je van de ene naar de andere kant rent om zo snel mogelijk een woord te vormen. Lachen geblazen dus! En ook het publiek zal het prima naar hun zin hebben.

Themadagen

Onze themadagen zijn leuke dagen rond sport en spel. We kleden de spellen zo aan dat het strookt met het thema. Of het nu draait om een geweldige sterrenslag of om de hilarische Oud Hollandse spelen, u mag het zeggen Steeds vind je hier een mix van sportiviteit, creativiteit en allerlei vaardigheden. Een Themadag is een uitdaging voor iedereen!