Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna jullie onder begeleiding het water in gaan en de ‘kick’ van het golfsurfen zullen ervaren! Wij bieden lessen aan voor elk niveau. Onze gediplomeerde instructeurs werken uitsluitend met ‘soft tops’ in verschillende maten. Ervaar dat het golfsurfen in Nederland ‘Hot’ is en dat de omstandigheden vaak uitstekend zijn om de basis van het golfsurfen onder de knie te krijgen.golfsurfen evenement op maat

 


suppen

Stand Up Paddle surfen (Suppen)

De naam zegt het al, staand op een surfboard jezelf voortbewegen met een paddel. Deze nieuwe vorm van watersport is ongekend populair op het moment en is door jong en oud te beoefenen. Ontdek nu ook dat deze sport heel makkelijk te leren en gelijk een prima ‘work out’ is. Wij beschikken over een ruim assortiment Stand Up Paddle boards in verschillende maten. Voor zowel de beginnende als gevorderde ‘Supper’ hebben wij altijd het juiste board voor elke omstandigheid.

 

Bodyboarden

Met een bodyboard kun je al na een paar keer oefenen een echte golf afrijden tot aan het strand! Deze vorm van watersport is ook prima geschikt voor de kleintjes en geeft een enorme kick wanneer er hoge golven staan.

bodyboarden

 


windsurfen-evenement-op-maat

Windsurfen

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de basistechnieken van het windsurfen. Wij beschikken over moderne windsurfmaterialen die uitermate geschikt zijn voor beginnende windsurfers. Wanneer de omstandigheden op zee ongunstig zijn, kunnen we uitwijken naar het binnenwater.

Longboard skaten

Ook nieuw dit seizoen is het longboard skaten. Deze vorm van skaten lijkt veel op golfsurfen. Door het skaten werk je verder aan je ‘board’ gevoel en het is natuurlijk ook heel erg leuk om te doen.

longboard skaten

Wateractiviteiten

Friends events biedt de leukste wateractiviteiten die er bestaan. Gewoon, op het strand op elke plek in Nederland. Surfen op de golven van Zandvoort, raft door de branding van Katwijk en ga helemaal los tijdens het Bodyboarden. De hele dag op en in het water vertoeven, dat is nog eens leuk! De ene gave activiteit na de ander en dat allemaal in het water. Friends Events organiseert een wateractiviteiten voor ieder wat wils!