IJscurling

Curling is een olympische sport waarbij het de bedoeling is een schijf over het ijs te schuiven en de schijf zo dicht mogelijk bij een doel te laten komen. Een nieuwe en unieke ervaring!

ijscurling

 

ijsspellen

King of the ice

Vrolijk je winter op met een uniek groepsuitje op het ijs! De IJsspelen is een competitie met een ontspannen karakter. Of je nu opzoek bent naar FUN of Teambuilding voor jullie bedrijfsuitje, met de IJsspelen heb je het allebei.

In verschillende teams neem je het tegen elkaar op tijdens de diverse spelen op het ijs. De spel onderdelen zullen je bekend voorkomen want ze zijn gebaseerd op voor iedereen bekende activiteiten als o.a. Jeu de Boules en Bowling.

Winteractiviteiten

Ook in het najaar en in de winter kun je uitstekend bij Friends Events terecht! We hebben een gevarieerd aanbod aan activiteiten die met een lekker vuurtje erbij prima buiten gedaan kunnen worden, maar natuurlijk hebben we ook een uitgebreid pallet aan binnen activiteiten. Wat dacht je van een zeskamp op het ijs of levend curling! Een en ander kun je natuurlijk combineren met een lekkere wintermaaltijd.